Gecertificeerde materialen      Altijd met zorg verpakt      Verzending 1-5 werkdagen      Klantenbeoordeling 9.7

Petit Life bestaat 4 jaar + Giveaway!

Het is alweer 4 jaar geleden dat de webshop online ging. Het idee van het hebben van een webshop was er al jaren, maar nooit vond ik het product wat ik echt wilde maken en verkopen. Ik wilde graag zelf de producten maken en ook moest het thuis niet veel ruimte in beslag nemen. Ik heb ooit nog gedacht aan een webshop met t-shirts met eigen gemaakte prints.

Jaren later, toen ik zelf een jaar moeder was, werden er om ons heen veel baby’s geboren en was het idee ontstaan van het maken van speenkoorden met naam. In onze woonkamer hadden we een kleine werkruimte gecreëerd, ik had alle materialen aangeschaft en alle media uitingen zoals visitekaartjes, flyers en bedankkaartjes ontworpen. Binnen twee maanden was de website up and running. Ik weet nog dat ik het heel spannend vond en hoe blij ik was met de allereerste bestelling. Ik moet toegeven; nog steeds, na 4 jaar, maakt mijn hart weer een sprongetje wanneer ik een bestelling heb ontvangen.

In de afgelopen 4 jaar is de webshop blijven groeien en ook ik als ondernemer. Zo is de webshop uitgebreid met verschillende accessoires, fopspenen en kun je zelf een (cadeau)box samenstellen. Zo blijf ik op zoek naar leuke en vooral fijne producten welke bij Petit Life en haar klanten passen.

Giveaway!

Omdat de webshop vandaag alweer 4 jaar bestaat, heb ik daarom een leuke winactie op Instagram in samenwerking met een andere leuke shop. Je kunt namelijk kans maken op €50 shoptegoed! Meedoen kan tot dinsdag 27 juli, 23:59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 28 juli, rond 20:00 uur op Instagram.

Diana Buitendijk-Elias
Hi! Mijn naam is Diana en ik ben de eigenaresse van Petit Life. Naast het runnen en het maken van de producten in deze webshop, ben ik ook moeder van Colin (2016) en Ryan (2018) en heb ik een grafisch-/webdesign bedrijf genaamd Dace Media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.petitlife.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 71 reviews.