Gecertificeerde materialen      Altijd met zorg verpakt      Verzending 1-5 werkdagen      Klantenbeoordeling 9.7

Printables online

Wisten jullie al dat ik, naast mama zijn en het runnen van de webshop, ook eigenlijk Grafisch Vormgever van beroep ben? Naast het maken van de fysieke producten zoals de speenkoorden, bijtringen en wagenspanners, kriebelt het al een tijdje om ook mijn grafische kant te belichten. Daarom staan er nu ook printables in de webshop. Leuk om te downloaden, uit te printen en in te vullen voor bijvoorbeeld tijdens een babyshower.

De volgende printables staan online:

Voor nu een kleine selectie, maar wellicht dat ik hiermee in de toekomst ga uitbreiden tot de verkoop van kant-en-klare sets. Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

..en mochten jullie gebruik maken van de prints, zou ik het super leuk vinden om ze eens ingevuld terug te zien!

Liefs,
Diana

Diana Buitendijk-Elias
Hi! Mijn naam is Diana en ik ben de eigenaresse van Petit Life. Naast het runnen en het maken van de producten in deze webshop, ben ik ook moeder van Colin (2016) en Ryan (2018) en heb ik een grafisch-/webdesign bedrijf genaamd Dace Media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.petitlife.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 71 reviews.