Gecertificeerde materialen      Altijd met zorg verpakt      Verzending 1-5 werkdagen      Klantenbeoordeling 9.7

Babyshower invulkaarten – Download en creëer mooie herinneringen!

Ben je van plan om een onvergetelijke babyshower te organiseren? Dan heb ik iets leuks voor je: mijn unieke downloadbare babyshower invulkaarten!

Een babyshower is een moment van vreugde, viering en liefde ter ere van de ouders in spé en hun toekomstige kindje. Met mijn leuke invulkaarten voeg je een persoonlijk tintje toe aan dit bijzondere moment. Laat alle gasten hun warme wensen, voorspellingen en kostbare adviezen opschrijven voor de aanstaande ouders. Verzamel de ingevulde kaarten aan het einde van de babyshower en bewaar ze als een kostbaar aandenken aan deze speciale dag. Wie weet worden ze ooit wel het middelpunt van familiegesprekken!

Eenvoudig en handig downloaden
Met slechts een paar klikken kun je de babyshower invulkaarten downloaden en direct printen. Per e-mail ontvang je de downloadlink van de gekozen printable(s) in je inbox (vergeet niet je spambox te checken!). Print de kaarten op stevig papier voor een mooie resultaat, en voilà, je bent klaar!

Laat van je horen!

Als je mijn kaarten gaat gebruiken, zou ik het erg leuk vinden om ze eens ingevuld terug te zien. Deel je foto’s, video’s en verhalen met mij op social media! Dit kun je doen door het account van Petit Life te taggen op Instagram of Facebook.

Liefs,

Diana

Babyshower invulkaarten

 • 1,25

  Organiseer jij een babyshower voor je zus, vriendin of ander familielid, maar heb je nog geen uitnodigingen? Geen zorgen! Je download ‘m gewoon hier. Het enige wat je hoeft te doen zijn de uitnodigingen uit te printen, in te vullen en te versturen. Easy, toch?

  Hoe te gebruiken/downloaden: Per e-mail ontvang je de downloadlink (controleer ook je spambox!). Print de printable uit op dikker papier voor een mooier resultaat. Tip: maak een account aan om zo eenvoudig de printables die je gedownload hebt terug te vinden. Zo kun je ze vaker gebruiken.
 • 1,25

  De baby voorspelkaarten zijn leuk om in te vullen tijdens de babyshower. Want hoe leuk is het voor de aanstaande ouders om te lezen wat familie en vrienden voorspellen over de kleine die komen gaat. Zullen ze gelijk hebben?

  Hoe te gebruiken/downloaden: Per e-mail ontvang je de downloadlink (controleer ook je spambox!). Print de printable uit op dikker papier voor een mooier resultaat. Tip: maak een account aan om zo eenvoudig de printables die je gedownload hebt terug te vinden. Zo kun je ze vaker gebruiken.
 • 1,25

  De baby voorspelkaarten zijn leuk om in te vullen tijdens de babyshower. Want hoe leuk is het voor de aanstaande ouders om te lezen wat familie en vrienden voorspellen over de kleine die komen gaat. Zullen ze gelijk hebben?

  Hoe te gebruiken/downloaden: Per e-mail ontvang je de downloadlink (controleer ook je spambox!). Print de printable uit op dikker papier voor een mooier resultaat. Tip: maak een account aan om zo eenvoudig de printables die je gedownload hebt terug te vinden. Zo kun je ze vaker gebruiken.
 • 1,25

  Organiseer jij een babyshower voor je zus, vriendin of ander familielid, maar heb je nog geen uitnodigingen? Geen zorgen! Je download ‘m gewoon hier. Het enige wat je hoeft te doen zijn de uitnodigingen uit te printen, in te vullen en te versturen. Easy, toch?

  Hoe te gebruiken/downloaden: Per e-mail ontvang je de downloadlink (controleer ook je spambox!). Print de printable uit op dikker papier voor een mooier resultaat. Tip: maak een account aan om zo eenvoudig de printables die je gedownload hebt terug te vinden. Zo kun je ze vaker gebruiken.

Bekijk ze allemaal!

Diana Buitendijk-Elias
Hi! Mijn naam is Diana en ik ben de eigenaresse van Petit Life. Naast het runnen en het maken van de producten in deze webshop, ben ik ook moeder van Colin (2016) en Ryan (2018) en heb ik een grafisch-/webdesign bedrijf genaamd Dace Media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.petitlife.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 71 reviews.