Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te laten leveren. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Zij leveren op dinsdag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, omdat veel producten maatwerk zijn en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Hieronder en bij elk product in de webshop staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Onze levertijden kunnen oplopen rondom feestdagen en aanbiedingen. Daarom raden wij elk jaar weer aan om bestellingen voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst ruim op tijd te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat je bestelling ons heeft verlaten. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzending Product soort
1-3 werkdagen Bijtspeelgoed, Fopspenen, Verzorgingsproducten
3-5 werkdagen Speenkoorden, Wagenhangers
5-10 werkdagen Wagenspanners

* De genoemde levertijden kunnen voor internationale zendingen afwijken.

Levertijd nabestellingen
De geschatte levertijd voor nabestellingen betreft 10-15 werkdagen.

Verzendkosten

Land Verzendmethode Kosten Track & Trace
Nederland PostNL Brievenbuspakket €4,25
PostNL Pakket €6,95
België PostNL Brievenbuspakket €5,90
PostNL Pakket €9,70