Gecertificeerde materialen      Altijd met zorg verpakt      Verzending 1-5 werkdagen      Klantenbeoordeling 9.7

Het perfecte accessoire voor baby’s: een (gepersonaliseerd) speenkoord!

Een baby’s speen is voor velen een belangrijk bezit en het is belangrijk dat ouders een manier vinden om deze hygiënisch en altijd binnen handbereik te houden. Een handgemaakt speenkoord is de perfecte oplossing!

Handgemaakte speenkoorden van siliconen en houten kralen
De speenkoorden van Petit Life zijn vervaardigd uit duurzame materialen die zachter aanvoelen op de baby’s huid en milieuvriendelijker zijn dan traditionele speenkoorden. De siliconen kralen zijn vrij van BPA, ftalaten, lead en lood en zijn zacht en flexibel, waardoor ze comfortabel aanvoelen voor je kindje. Houten kralen zijn natuurlijke materialen die ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Bovendien kunnen houten kralen kleurverschillen hebben, waardoor elk speenkoord uniek is.

Gepersonaliseerde speenkoorden met naam van je kindje
Gepersonaliseerde speenkoorden zijn een geweldige manier om de speen van je baby altijd bij de hand te hebben en tegelijkertijd een persoonlijk tintje aan deze accessoire te geven. Het is leuk om de naam van je kindje in het speenkoord te laten verwerken, zodat het een blijvende herinnering is aan deze tijd in het leven van je baby.

Wat zijn de voordelen van een handgemaakt gepersonaliseerd speenkoord van siliconen- en houten kralen?

  • Hygiënisch: Door de speen aan een speenkoord te bevestigen, blijft deze altijd binnen handbereik en hoef je je geen zorgen te maken over het rondzwerven of op de grond vallen van de speen.
  • Duurzaam: Handgemaakte speenkoorden zijn vervaardigd uit duurzame materialen en zijn daarom bestendig tegen slijtage en zullen langer meegaan dan traditionele speenkoorden.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Met een speenkoord hoeft je kleintje niet steeds de speen in en uit de mond te nemen, wat betekent dat ze sneller en gemakkelijker in slaap kunnen vallen.
  • Persoonlijk tintje: Een gepersonaliseerd speenkoord met naam maakt het speenkoord niet alleen praktischer, maar geeft het ook een persoonlijk tintje.
  • Milieuvriendelijk: Handgemaakte speenkoorden van siliconen en houten kralen zijn milieuvriendelijker dan traditionele speenkoorden (bijvoorbeeld van stof), omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke en duurzame materialen.

Een handgemaakt speenkoord met naam van je kindje is niet alleen een praktische accessoire voor ouders, maar ook een leuke manier om de tijd met je kleintje te herinneren. Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in een origineel handgemaakt speenkoord en geef je baby en jezelf het comfort dat ze verdienen.

Liefs,

Diana

Diana Buitendijk-Elias
Hi! Mijn naam is Diana en ik ben de eigenaresse van Petit Life. Naast het runnen en het maken van de producten in deze webshop, ben ik ook moeder van Colin (2016) en Ryan (2018) en heb ik een grafisch-/webdesign bedrijf genaamd Dace Media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.petitlife.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 71 reviews.