✓ Gecertificeerde materialen   ✓ Altijd met zorg verpakt   ✓ Verzending binnen 1-5 werkdagen
Shoppingbag laden...
Shoppingbag Afrekenen
Totaalbedrag: 0,00

Over Petit Life

“Bij Petit Life vind je handgemaakte baby- en kinderproducten met alle zorg en liefde gemaakt!” Feit. Hier is niets over gelogen. Bij elke bestelling die ik ontvang maak ik weer een klein vreugde sprongetje en krijg ik van binnen een “yay!”-gevoel. Ik word er oprecht blij van om te zien dat mijn producten gewaardeerd worden. Elk product wordt zorgvuldig door mij samengesteld en met de hand gemaakt.

De materialen waarmee ik werk zijn gecertificeerd, niet giftig (BPA-vrij) en onbewerkt. Ook werk ik met zo min mogelijk met geverfde materialen voor de veiligheid van het kind. Het wil namelijk nog weleens voorkomen dat een kindje een speenkoord in de mond stopt om op te sabbelen of bijten.

Naast de producten in de shop houd ik mij achter het scherm bezig met het bedenken van nieuwe combinaties en producten en om de bestellingen zo gezellig mogelijk te versturen. Voor de mama’s en papa’s moet het tenslotte ook een leuk pakketje worden om open te maken! 😉

Mocht je een vraag hebben of wil je een andere kleurencombinatie? Gewoon even mailen naar info@petitlife.nl of stuur een berichtje via Facebook, Instagram of WhatsApp.

Het gezicht achter Petit Life

Hi! Ik ben Diana, 31 jaar en sinds okt. 2017 weet ik dat ik door het leven ga met de auto-immuun ziekte Multiple Sclerose. Samen met mijn man, Raymond, heb ik twee prachtige zonen Colin (2016) en Ryan (2018). Een echte “boys mom” kan ik mijzelf wel noemen. Hier in huis geen plek voor poppen en zoete theekransjes. Nee, het huis is gevuld met auto’s, duplo, dieren en niet te vergeten dino’s! Ook hebben we onze eigen grijze panter rondlopen, namelijk onze Britse kater Milo.

Nadat ik moeder ben geworden, stond mijn werk als freelance webdesigner op een laag pitje en richtte ik mij op de zorg van Colin. Raymond en ik zijn beide opgegroeid met onze moeders thuis en dit wilde wij ook voor onze kinderen. Zo begon echt het burgelijk leventje; man van huis, aan het werk en ik thuis als huismoeder. Niet echt uitdagend. Daarom besloot ik met veel steun van Raymond om een webshop te starten. Om ons heen werden er veel kindjes geboren en zo is het idee ontstaan om speenkoorden te maken. Zo was ik toch weer lekker creatief bezig. In no-time had ik alle materialen aangeschaft, de webshop gereed gemaakt en een werkplekje in onze woonkamer gecreëerd. In juli 2017 opende Petit Life haar online-winkeldeuren!

Naast alle werkzaamheden rondom de shop en de zorg voor de kids houd ik ervan om lekker uiteten te gaan (voornamelijk sushi), kijk ik graag naar actiefilms en ben ik gek op reizen. Maar wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd (welke vrije tijd?)? Slapen!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie

Cookie melding

Wij maken op PetitLife.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webshop te faciliteren en het inloggen op onze webshop te vergemakkelijken door je instellingen te onthouden. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser, maar dit kan het functioneren van PetitLife.nl negatief aantasten. Cookies kunnen een computer of de bestanden die op een computer staan niet beschadigen.

Sluiten