Gecertificeerde materialen      Altijd met zorg verpakt      Verzending 1-5 werkdagen

Zwangerschapsverlof

Vandaag ben ik precies 36 weken in verwachting. Nu is het dus echt tijd voor verlof! Ik vind het persoonlijk wel erg lastig om alles te laten vallen, dus ik ben nog steeds actief en bezig met het maken van bestellingen, maar de levertijd kan vanwege m’n verlof wel iets langer zijn dan normaal. Houd hier dus alsjeblieft rekening mee. This mommy need some time for baby no.2!

Liefs,
Diana

Fotocredit: Studio 7042 / Pexels

Diana Buitendijk-Elias
Hi! Mijn naam is Diana en ik ben de eigenaresse van Petit Life. Naast het runnen en het maken van de producten in deze webshop, ben ik ook mama van Colin (2016) en Ryan (2018) en heb ik een grafisch-/webdesign bedrijf genaamd Dace Media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.petitlife.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 57 reviews.